LB KnowHow

Kontaktperson: Linda Björklund

Adress: Gåsnäs 110, 870 30 NORDINGRÅ

Telefonnummer: 070-382 04 70

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hemsidesadress: www.lbknowhow.se

Företagsbeskrivning: 

Företagsbeskrivning = Företagets mål är att bidra till positiv utveckling för enskilda människor, organisationer och företag. Utveckling ger framgång och LB Knowhow vill med sitt arbete hjälpa till med och bidra till utveckling för sina kunder och klienter. Genom att belysa och sätta fokus på det friska, det man vill ha mer av, på lösningar och det som är viktigt och väsentligt skapas mening och meningsfullhet i det man gör.  

Med coachning och coachande samtal lyfts potential och resurser fram genom att alternativ, nya möjligheter och nya perspektiv upptäcks och frigörs. Några effekter som tidigare kunder och klienter upplever är ökad energi, drivkraft, handlingskraft, medvetenheten som bidrar till bland annat förbättrad produktivitet, bättre fokusering och tidsbesparing. Workshops och processledning är andra verktyg som används i utvecklingsarbete.

LB KnowHow erbjuder även tjänster inom ekonomi/redovisning och administration i olika former.Hjälp med ekonomistyrning och att organisera upp det administrativa arbetet i ett företag eller en organisation frigör tid för kärnverksamhet. LB KnowHow, hjälper gärna er hjälper med det också.